روشهای استفاده از ژل آلوئه ورا برای صورت

خاصیت ضد باکتری و ضد ویروس ژل آلوئه ورا برای پوست مخصوصا پوست ظریف صورت و گردن بسیار مفید است.
آلوئه ورا یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات زیبایی است که می توان ژل طبیعی آن را به طور مستقیم روی پوست نیز استفاده کرد.
اگر از این ماده طبیعی درست استفاده شود پوست را آبرسانی کرده و چین و چروک پوست را کاهش میدهد. به علاوه از آن می توان برای از بین بردن جوش های صورت نیز استفاده کرد.
ژل آلوئه ورا و آبرسانی به پوست

ژل را به نرمی با انگشت روی پوست به کار ببرید. برای بهرهمند شدن از تاثیرات آن به آرامی با حالت ضربه روی پوست بزنید.
لازم نیست آن را روی پوست ماساژ بدهید. اگر آلوئه ورا بیش از حد عمیق به پوست نفوذ کند تاثیر برعکس میگذارد.
تنها یک لایه نازک ژل کافی است لایه بیشتر تاثیر بیشتری نخواهد گذاشت.
برای تاثیر بیشتر ژل را به مدت 10 دقیقه روی پوست نگه دارید سپس با آب سرد بشوئید و خشک کنید. اگر زیاد روی پوست بماند پوست را خشک میکند.
پاکسازی پوست با ژل آلوئه ورا

صورت را 2 بار در روز با این ماده گیاهی پاکسازی کنید. چنانچه این ماده درست استفاده شود هم خاصیت آبرسانی دارد و هم خاصیت پاکسازی.
صبح ها و شب ها یک لایه نازک به صورت بزنید با آب سرد بشوئید و خشک کنید.
ژل را به صورت نمالید مخصوصا قسمتهای حساس پوست مثل اطراف چشمها. زیرا باعث آسیب رسیدن و ضعیفی پوست میشود.
درست کردن ماسک آبرسان با ژل آلوئه ورا

اسکراب آبرسان برای پوستهای چرب درست کنید. اگر پوست چرب و جوش دار دارید و آبرسانهای سنتی جوشهای پوست تان را بدتر میکند، شکر قهوه ای و ژل آلوئه ورا را با هم ترکیب کنید.
این اسکراب سلولهای مرده ای که باعث بسته شدن منافذ پوست شده است را از بین می برد و پوست را آبرسانی می کند.
برای درست کردن اسکراب مقداری شکر قهوه ای کف دست بریزید و آن را با مقداری ژل آلوئه ورا مرطوب کنید.
مواد را به تمام قسمتهای صورت به جز اطراف چشم بزنید و به آرامی به مدت 1 الی 2 دقیقه ماساژ دهید. سپس با آب سرد شسته و خشک کنید.
این اسکراب را 1 الی دو بار در هفته استفاده کنید و اگر پوست تان بیش از حد چرب شد استفاده آن را متوقف کنید.

درست است که ژل آلوئه ورا برای پوست مفید بوده و پوست را آبرسانی میکند. اما آنزیم موجود در آن مثل لایه بردار عمل میکند. بنابراین استفاده بیش از حد آن باعث خشکی پوست می شود.
پوست صورت زمانی که خشک میشود روغن تولید می کند. بنابراین اگر ژل آلوئه ورا زیاد مصرف کنید پوست روغن زیادی تولید می کند و باعث بسته شدن منافذ پوست، التهاب و جوش صورت می شود.
اگر ژل آلوئه ورا استفاده می کنید آن را سریع بشوئید و یا این که بیشتر از 10 دقیقه روی پوست نگه ندارید.
درمان التهاب و قرمزی پوست

ژل آلوئه ورای خالص خاصیت ضد باکتری و آنتی اکسیدان دارد. بنابراین می توان به جای پاک کنندههای سنتی از آن استفاده کرد. به علت خاصیت ضد التهابی که دارد برای پوستهای حساس مناسب است.
میتوانید به مدت یک هفته از آن به عنوان پاک کننده صورت استفاده کنید تا متوجه نتایج آن روی پوست صورت تان شوید.
آنزیمهای موجود در این ژل گیاهی پوست را لایه برداری می کند. سلولهای مرده ای که باعث بسته شدن منافذ و جوش زدن صورت میشود را از بین میبرد، و باعث شفاف و روشن شدن پوست میشود.
ماسک ضد جوش

با آلوئه ورا، دارچین و عسل ماسک صورت درست کنید. 2 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا و ¼ قاشق چای خوری دارچین را با هم مخلوط کنید. مواد را به صورت به جز اطراف چشم بزنید و بعد از 10 دقیقه با آب سرد شسته و خشک کنید.
به علت این که عسل و دارچین هر دو مانند آلوئه خاصیت ضد باکتری دارند، این ماسک در مقایسه با آلوئه به تنهایی فواید بیشتری برای پوست دارد.
میتوانید از این ماسک هم استفاده کنید: ژل آلوئه ورا و آبلیمو به نسبت مساوی ترکیب کنید. یک لایه نازک به پوست بمالید و تا صبح اجازه دهید روی پوست بماند. صبح صورت را بشوئید.
این روش جوش ها را درمان و مانع از جوش زدن صورت می شود.

بعد از شیو صورت از ژل آلوئه ورا استفاده کنید. بعد از شیو کردن خراشیدگیهای صورت باعث خارش و سوزش میشود.
به جای استفاده از افترشیوهای شرکتی که باعث خشکی صورت می شوند یک لایه نازک ژل به پوست بزنید.
خاراندن پوست باعث جذب باکتری و در نتیجه التهاب میشود. ژاما این ماده گیاهی پوست را آرام و خارش آن را میاندازد.

برای کاهش التهاب روی جوش های صورت میتوانید از این ژل گیاهی بزنید. زیرا به علت خاصیت ضد التهابی که دارد قرمزی پوست را گرفته و باعث میشود جوشهای صورت کمتر به چشم بیاید.
خاصیت آبرسان آن نیز برای بسیاری از مشکلات پوستی مثل اگزما مفید است.
اگر برای درمان مشکلات پوستی مثل آکنه و یا اگزما داروهای تجویز شده پزشک را استفاده میکنید، برای استفاده از این ژل با پزشک خود مشورت کنید یا استفاده از هر داروی دیگری را متوقف کنید.

برای افزایش خاصیت ضد جوش آلوئه ورا آن را با روغن درخت چای ترکیب کنید.
در ازای هر 15 میلی لیتر ژل 6 الی 12 قطره روغن درخت چای اضافه کنید. در ابتدا با 6 قطره شروع کنید. از این مخلوط روی جوشهای صورت استفاده کنید. سپس شستشو داده و خشک کنید.
مقدار روغن درخت چای بستگی به میزان غلظت آن دارد. اگر ژل آلوئه ورا را روی تمام پوست صورت استفاده کنید مانع از ایجاد جوش های جدید روی پوست میشود. اما هرگز بدون مشورت پزشک آن را جایگزین داروهای درمانی دیگر نکنید.